VALGET ER TATT

Hei, jeg er Nadine og er nå offisielt en blogger.

Foto: Veronica Von Clemm

Me by Veronica Von Clemm

Etter mange runder med meg selv har jeg bestemt meg for å dele mine interesser og erfaringer.

Etter å ha tatt farvel (trist) med jobben som stylist i KK (etter 6 år), ønsker jeg å fortsette med det jeg elsker og det kan jeg jo gjøre her.

Det er starten på et nytt kapittel og det skal handle om å ta sjanser og ha tro på seg selv. Så her er jeg altså.

Taking chances is what makes life exciting

Jeg ønsker å ha fokus på det vi allerde har, og gjøre det enda bedre. Det gjelder både kropp og det vi har i gardroben. Jeg syntes også det er super gøy å se hvor mange antrekk jeg får ut av et plagg…..

I KK svarte jeg på spørsmål som ble sendt til «spør stylisten» (som var meg) og det har jeg også lyst å forsette med her. Så send inn spørsmål via mail (se kontakt) eller i kommentar feltet, så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan.

Jeg håper mine antrekk, inspo bilder, tanker og tips kan være med å inspirere dere.

Må nok føle meg itt frem her i starten, så jeg håper dere har tilstrekkelig med tålmodighet).

«Anyone who has never made a mistake, has never tried anything new»

See ya:)