DENIM JAKKEN

Hvordan bruke denim jakken og til hva Denim jakken er og blir en stayer og jeg er helt sikker på at de fleste har en hengende i garderoben. Personlig er jeg stor fan, fordi jakken gir antrekket et avslappet uttrykk, selv en vakker fotsid silke kjole vil du kunne bruke på en helt normal Tirsdag.

Jakken kan ta hovedrollen eller bare være en kul statist, måten du styler på vil avgjøre dette. Få inspirasjon fra bildene ovenfor, selv elsker jeg kombinasjonen strikk og denim. Jeg bruker den ofte under skinnjakken eller en kåpen også. Ønsker du en nedpå stil er denim jakken tingen. Å knyte jakken rundt midjen, skuldrene eller skrått over brystet gir deg en avslappet, kul stil og du kan få fremhevet midjen Bruker du jakken på en ordinær måte, prøv å brett opp ermene slik at genseren eller skjorten under syntes. En stripet skjorte under blir en fin detalj om du bretter den opp sammen med jakkens ermer. Ønsker du for eksempel å bruke festklærne dine til flere anledninger enn bare fest, vil en en denim jakke hjelpe deg med akkurat dette. Bildene ovenfor er fra CR (Carine Roitfeld) fashion book. denimjacket5 Hot tips: bruk denim jakken som skjorte! Gå for en oversized eller en smal versjon og knepp den helt opp. Den smale oppkneppede varianten passer supert til den trendy 70 tall`s look`n. denimjacket8Denim fra topp til tå er gir helhet og illusjon om en lengre fasong – så lenge over og nederdel har samme denim farge. Du kan knappe helt opp, eller om du våger viser du litt hud ved å velge de 3 – 4 øverste knappene .