DEN SORTE SMALE ER MIN NYE KLASSIKER

      Jeg ser det som helt umulig å klare meg uten den sorte smale buksen.
SAMSUNG CSC

Bilde tips: Sønnen min syntes jeg hadde valgt en «pirat – aktig» look her. Ja jeg ser det nå. Blusen som skal trekkes ned på skuldrene gir den rocka buksen et mykere uttrykk. Blusen kan henge løst over, jeg valgte stappe trikset (favoritt trikset) for å få inntrykk av lengre bein.

Med den, så blir det liksom aldri feil. Er det kleskrise på gang (som det oftes er), så er det bare å finne frem «den sorte smale» og kombinere med boots eller høye hæler = Perfekt!

Som nevnt mange ganger før,vil samme farge fra topp til tå gjøre oss smalere og ikke minst lengre (mange triks for økt lengde).

Jeg har en del skinny jeans i skapet mitt nå, fordi jeg av en eller annen grunn alltid klarer å finne  en som er enda finere enn de jeg allerede har. Dette er jo bare tull, for de er jo helt like alle sammen……. Men det handler om å stadig lete etter den perfekte jeansen, som viser seg å være veldig vanskelig – syntes nå jeg.

                      «Rock chic» er helt klart min favoritt stil

SAMSUNG CSC

Bilde tips: Her er det ingen hokus pokus, og det er slik jeg liker det. Når jeg prøver for hardt blir det helt feil, jeg mistrives og det gjør noe med meg. V utringning gir illusjon om mer byste og lengde (igjen).

Det er da jeg føler meg aller mest komfortabel, sikker og vel. Det skal helst kombineres med en T skjorte eller skjorte. På kaldere dager er det strikkegenseren som er gjelder, gjerne litt stor med hals. Et belte gir det likke ekstra.

Et par ankel eller Dr Martens lignende boots bruker jeg for det meste, ellers når jeg ønsker å være helt nedpå blir det joggesko og Converse..

Jeg ser helst at skoene er i samme farge som buksene, da jeg synes beina blir smalere og nok engang lengre……. Det er fint med høye hæler til, men det blir som regel til festligere anledninger.

Under er det noen motebevisste damer med tøffere stil en det jeg kan by dere, så ta en titt og bli inspirert.

Hel svart

KONTRASTER

72523EF2-D487-452F-80BCA42D34C1A8EB-B81608CB-1A05-4F3C-AFD635BE8B0F1384