MYE FOR PENGA

I dag var Stine, Afaf, Lillian og jeg rundt på forskjellige pressevisninger, noe vi forsåvidt har gjort hele denne uken. Det har vært hyggelig å være tilbake og hilse på. Det har også vært mye fint å se på.

Vi havnet tilslutt på Gambit, der tittet vi rundt på alt det fine som kommer til høsten og noe inseason kolleksjoner. Innimellom alt fant jeg denne buksedressen. Var litt usikker til å begynne med, men nå syntes den er så kul.

Ikke er den bare kul, men billig også, 500 kr hos Cubus, Den skal være i butikk fra neste uke.
SAMSUNG CSC

Du får mye for penga når det gjelder buksedressen, det er jo et helt antrekk – IT`S A ALL IN ONE. Den kan også brukes til forskjellige anledninger som til hverdag og fest blandt annet. Buksedresser og jumpsuite er super trendy og har blitt vårens og blir nok en av sommerens store landeplage.

Blir det for varmt som foreksempel  i sommer, kan du la være å bruke overdelen. knyt den rundt midjen istede og ha en singlet eller t skjorte til  – Ok, nå fikk jeg faktisk flashback fra russetiden……

Tilbehøret avgjør stilen!

Jeg har her stylet med 3 forskjellige par sko, 1 par sporty, 1 par relaxed og 1 par mer pyntet. Du kan også bruke sko som boots eller herre inspirerte sko til.

SAMSUNG CSCDressen er jo ikke så pyntet i seg selv, men med et par høye hæler er dressen klar for fest. Rull eller brett opp buksen til smaleste del av ankelen, dette for å unngå å bli dratt nedover og se kortere ut.

Smykker vil også oppgradere antrekket, så vil vesker. Med disse accessorisene kan du tilsette farger og mønster.

Ikke så mye midje som kommer fram med denne dressen. Jeg kunne tipset om å bruke et belte i livet eller knyte en jakke rundt, men til denne dressen ville det ikke vært noe fint.

Og, om du er litt flatbrystet er lommene  perfekte detaljer som gir illusjon om større byste.

Blogglisten hits