HVA SKJEDDE……

Denne uken? Jo det har vært fullt opp med presse visninger, hvor vi har vært å kikket på nyheter fra høsten 2015 . Planen var å lage et fint blogg innlegg fra hver visning, men da jeg er så ny til dette og tiden ble knapp, ble det ikke som tenkt, men håper dette duger.

Det begynte på tirsdag og først ute var Mildh pr, det er alltid så hyggelig å besøke jentene som jobber her.

SAMSUNG CSC

Her er to av jentene, Linn Anne og Cecilie. Måtte ta et bilde av dem, da de hadde på seg så fine sett.

Cecilie til høyre sitt antrekk er veldig vårlig med søte små blomster. Det er så kult at hun rocker opp med sorte pumps. Hadde det vært større blomster og sterkere farger, kunne det fort blitt litt mye og fare for å se større ut. Ved å ha samme farge og mønster fra topp til tå, vil man virke høyere.

Linn Anne`sett er veldig kult og maskulint, med pin stripes som er trendy og absolutt bidrar til mer lengde. Brett gjerne opp buksene for litt hud og ekstra lengde. Har du litt høyde og ønsker å bryte antrekket litt opp eller roe ned mønsteret, kan du kombinere med et ensfarget belte.

Her er en liten del av det Mildh hadde å vise frem:

Scroll over bildene for tekst.

På Onsdag var vi invitert til pressebyrået This is. 

Her er noen smakebiter:

Scroll over bildene for tekst.

Never Denim fra Bik Bok hadde så mye fint, mye 70 talls inspirerte plagg. Lindex overrasket med mye ekte skinn i kolleksjonen sin og skoene til Polliani (Sapatos) var veldig kule. De er i butikk nå eller på nettstedet til Sapatos.

Også bar det videre til Patriksson, hvor de har masse bra merker, her fant jeg selvfølgelig også noen favoritter.

Dette tyllskjørtet kunne jeg brukt til hverdags med en skinn eller denim jakke, også kult med en blazer eller strikkegenser til. De knehøye støvlettene falt lett i smak hos meg, ellers er jo de metalliske bootsene noe som vil sette et rocka preg på antrekket. Pumpsene er veldig fine til en brudekjole, ikke sant.

Torsdag, møtte vi tidlig opp hos Presskontakterna. Ble servert sunn mat fra «Lett» og fikk en fin presentasjon.

IMG_0393

Stine og jeg fant hver vår fuske pels og skulle gjerne beholdt dem, men vi var pent nødt til å henge de tilbake. Den Stine har på seg er fra Catwalk kolleksjonene til Tommy Hillfiger og min favoritt tror jeg er fra Dry Lake.

IMG_0375

Butterfly twist

Showrommets smarteste dings, var denne her – Ser du hva det er? Det er en sammenbrettet ballerina sko. Perfekt å ha i vesken for å kunne tas frem når beina sliter etter flere timer i høye hæler.

Ukens siste stopp var hos Gambit, her var det mye mennesker, topp stemmning og ikke minst deilig fresh mat – nam nam.

Cubus rommet ble samlings punktet

Cubus rommet ble samlings punktet

By Ti - mo. Delikat og lekkert

By Ti – mo. Delikat og lekkert

Gambit viste også sommerens trender, så vi fikk heldigvis følelsen at det forsatt er sommer i vente. Det er litt merkelig å se på høstens mørke og tunge plagg når våren så vidt har begynt. Nå vil vi jo bare kle av oss ikke på oss.

Trend tendensene vi så:

Lange kåper/Frakker med belte.
Maskuline dresser og kåper.
Herreinspirerte sko og hatter.
Pin stripes og ruter.
Forsatt mye fuskepels og 70 tallet.
Sennepsgul og flaskegrønne farger.
Dyreprint

Da fikk dere et lite innblikk i denne bransjen jeg er en del av. Presse uken skjer 2 ganger i året og ligger alltid en sesong i forkant.

Nå er det helg folks, håper dere får en fin en<3

72523EF2-D487-452F-80BCA42D34C1A8EB-B81608CB-1A05-4F3C-AFD635BE8B0F1384