BEAUTY COMES IN ALL SHAPES AND SIZES

Dette korte innlegget ble inspirert av bildene som florerte på nett for noen uker siden. De er fra fra Lane Bryant  undertøys kampanje #I`mnoangel  og Vouge`s undertøy serie «Give me a D, give me a F – The best lingerie comes in all sizes and shapes».

Det er så mye fokus på formfulle kropper i media, det være seg modeller i undertøy, i moteserier eller privat personer i badedrakt på stranden osv.

Jeg liker fokuset, men skjønner allikevel ikke helt greia. At vi mennesker kommer i  forskjellige størrelser og fasonger er vel ingen bombe.

Disse fantastiske bildene viser oss sannheten, det som er ekte og naturlige.

vogue-bra-image-Vogue-Features-Plus-Size-Models-All-Sizes-2014-new

Body confidence doesn`t come from trying to achieve the perfect body. It come`s from embracing the one you`ve already have.

Vi er dessver altfor mange som skammer seg, sliter eller som aldri blir fornøyde med den kroppen vi har. Om det er fordi en syntes man er for formfull, for tynn, har arr eller har andre ting. Det er trist, men det er dessverre slik de fleste av oss er.

Forhåpentligvis vil vi få opp selvtillit ved å normalisere synet på kvinnekroppen slik som undertøys merket Lane Bryant, Vouge og mange mange andre har gjort..

La oss bli inspirert, vi har så mye å lære av disse vakre damene. Den selvtilliten de bærer på er noe mange av oss uansett fasong bør lære å ha med oss i hverdagen.

loveurbodyGod lørdag:)

<a href=»http://blogglisten.no/blogg/thestyleresponder.com/»><img src=»http://blogglisten.no/img/blogglisten.png&raquo; alt=»Blogglisten» /></a> <img height=»0″ border=»0″ width=»0″ alt=»hits» src=»http://hits.blogsoft.org/?eid=945&#8243; />