Hvordan oppdatere kåpen

Da varmen ikke har helt satt sine spor enda, er favoritt kåpen forsatt i bruk. Denne kamel fargede kåpen bruker jeg den hele tiden. Digger den maskuline  looken og at den kan brukes til hverdags og på vei til fest.

SAMSUNG CSC

Kåpen kan lett få et «voksent» uttrykk, så jeg trives best når jeg kan kombinere den med svart for en rocka stil, eller med slitte jeans for et avslappet uttrykk.

SAMSUNG CSC

Valg av belte er helt opp til hver enkelt. For et enkelt og minimalistisk preg fallt mitt valg på et tynt belte som er dobbelt. Ønsker du å unngå mye fokus rundt mage området er det nok greit å gjøre det samme.

SAMSUNG CSC

Belte er et popuært tilbehør som ikke bare gir antrekket det lille ekstra, men skaper og fremhever også midjen. Finn nye måter å spenne eller knyte belte på for en anderledes vri.

Kombinasjonen belte kåpe er ikke noe nytt fenomen, men det er en veldig fin måte å fornye noe gammelt på, som store og uformelige kåper og jakker. Det store plusset er at du også vil få fremhevet midjen.

Tips: 

Om du har en petit fasong eller kort overkropp bør du unngå de bredeste beltene. De vil overskygge fasongen og få deg til å virke kortere.

Fasongen din vil virke lenger og smalere om du velger et belte i samme farge som overdelen. Går du for kontraster, deler du kroppen din i to og vil virke kortere.

Sesongens kåper har en tendens til å være oversized, med mye volum. Det er veldig kult det, men det er også fint å kunne få en annen look ved å gi kåpen et smalere uttrykk, når det måtte ønskes.

Denne kombinasjnen passer alle kroppsfasonger. Har du litt ekstra rundt magen, bør et smalt belte plasseres høyere opp for en markert midje.

Er du petit, vil belte få deg til og unngå å drukne i en voluminøs kåpe.

Til Inspirasjon

coat8

coat11

Coat9

coat1PUT A BELT ON IT – THIS MONDAY!