ROME WAS NOT BUILT IN A DAY

Etter å ha vært litt rundt på pressevisninger, kom vi oss endelig på t banen på vei hjem.

Det var her min venninne nevnte noe ang. bloggen, at den var fin og alt sånn, men jeg måtte komme meg litt mer ut (hun mente bare godt). Jeg skjønte ikke helt hva hun mente med engang, men så gikk det opp for meg….

Og dette har jeg nå tenkt og gnagd på på hele veien hjem.

Ok, bare det å starte en blogg var helt unaturlig for meg bare en kort tid tilbake. Men når jeg bestemte meg, så var det mange grunner til det: Gjøre det jeg liker og har erfaring med, bedrive tiden med noe kreativt og jeg har tro på at dette kan være veldig lærerikt for meg. Håper også på at dette kan gjøre meg til en bedre forfatter og formidler. Det er jo dette som er framtiden!

Forhåpentligvis vil jeg også bryte noen barrierer for meg selv og kanskje det vil ha noe positiv effekt på selvbilde mitt – Eller kanskje stor fare for  akkurat det omvendte, hvem vet….

Det handeler om å by på seg selv, ved å legge ut bilder  og kanskje til og med være litt privat. Har ikke noe problem med det private, men bildene, That`s another story!

Sakens kjerne – bildene av meg er tatt av Daniel han er ingen proff, men jeg syntes han gjør en god jobb. Og det er mye inne og rundt mitt hjem bilder. Og dere møter vel ikke blikket mitt så ofte heller.

Jeg føler behov for å forklare bakgrunnen for dette. Ikke så dramatisk som det høres ut, men det er bare at jeg ikke får meg til å ta bildene ute blandt folk, heller ikke sette blikket mitt i linsen. Hvert fall ikke enda, så her skjønner dere at  jeg har litt å jobbe med.

Vet hvor mye bildene har å si for en blogg, så jeg skal virkelig prøve å ta et steg utenfor min komfort sone – Ikke med engang, men snart.

meg 30

Jada, det er litt vanskelig å se i kamera med sola rett i fleisen (smilefjes).

«Great things happen a little at a time.» Mark Black