SKJORTEN DU BØR HA I GARDEROBEN

Den klassisk hvite skjorten, er et viktig nøkkelplagg som alltid bør være en del av din garderobe.

white shirt head pic

Har du ikke en enda, syntes jeg det er på høy tid å investere i en, eller flere. Skjorten er et sikker valg, som sjelden blir feil, den er heller ikke et så kjedelig plagg som mange vil tro – Tvert i mot.

Trender kommer og går, men med den allsidigheten som den klassiske hvite skjorten har, vil den vare evig.

Skjorten er det perfekte base plagget og gjør det enkelt å kle seg. Du kan få flere fantastiske og anvendelige antrekk ut av den. Er Også en super bakgrunn for blikkfang smykker, vesker og ikke minst farger.

Skjorten kler alle anledninger. Til hverdager, jobb, fest, selskap  eller gjør den til en del av bryllupsantrekket ditt.

Slik styler du den hvite skjorten

Gi skjorten en oppdatert stil ved å brette opp ermene på en litt rotete måte, eller kryss skjorten over hverandre for en ny vri.

Kombiner skinnbukse og et par ankelsko eller hæler til, for et tøffere uttrykk.

shirt sneakers

For en sporty look, vil et par sneakers gjør seg også godt til kombinasjonen skjorte, skinny eller boyfriend jeans.

Skjorten vil også kle shorts eller  et par smale dressbukser, sko og tilbehør velger du etter om du vil dresse opp eller ned.

Stappe trikset er unnværlig – Det betyr at du stapper en del av skjorten ned i buksen. Dette gjør du for å få inntrykk av lengre bein, gjøre antrekket litt mer spennende eller for at belte og knappe detaljene skal komme til synte.

Eller du kan knyte den opp, med en liten knute i front.

Du kan også la skjorten henge løst uten på. Vær da obs på din kroppslengde, blir skjorten for lang og du selv er ikke så høy, vil beina dine fort virke kortere.

Stapper du hele skjorten ned i buksene, får du økt beinlengde. Denne stilen passer utmerket til et par 70 talls slengbukser eller et a formet denim skjørt.

Hvitt og denim ser så fresht ut og var fjorårets store trend, den vil nok gjelde for denne sesongen også.

white shirt leather j 5

Med detaljer som skinn vil skjorten få et nyere og moteriktig uttrykk. Skjorten er perfekt under en skinnjakke eller med en clutch med dyreprint mønster foreksempel.

 Ved å ha overdelen ned i et skjørt eller bukse med høy midje vil en høyst vanlig skjorte få mer volum og en mykere form. 

Så det jeg nevnte om bryllupsantrekk. I stede for en bryllupskjole, kan man velge  et hvitt skjørt av tyll, blonder eller silke istede, og kombinere det med en crispi hvit bomulls, blonde eller silke skjorte. Det er veldig annerledes, men kult.

Ikke har jeg bare skjorten min åpen slik at man ser litt hud (for en forlenget silhuett) eller for å se en fin blondetopp inni, men jeg liker også og knappe skjorten min helt opp i halsen. Uttrykket blir litt nerdete, men også interessant. Perfekt under en blazer eller trenchcoat.

white shirt 23

Her i Norden liker vi å kjøre lag på lag, så velg og ha skjorten under kortere strikke, college  gensere etc. med en v eller rund hals. Brett skjortens ermer opp med genserens.

For en feminin look velger du et blyantskjørt, høye hæler til og smykker. Denne looken passer også til jobb, men da knep da igjen noen hakk høyere og mindre tilbehør.

Er den smale jeansen og skjorta allerede på plass er det bare å kaste en blazer over, så er du klar for jobb.

white shirt8

Rett fra jobb til middag med venninnner eller fest sier du – da kaster du jakken og legger til smykker og en iøyefallende clutch. Husk også og bytt ut skoene til noe mer sexy.

Har du enda ikke funnet favoritt skjorten din, kan du jo bare låne kjærestens så lenge. Om du ikke har kjæreste, så låner du broren eller kameraten din sin.