IKKE UNDERVUDER UNDERTØYET

Riktig undertøyet har alt og si for hvordan antrekket ditt vil sitte, og det gjelder særlig kjoler, bukser  og tettsittende antrekk. Du kan med hjelp av det under forme din kropp, fremheve det du er stolt av og løfte det fram. Ditt antrekk får dermed full mulighet til å vise seg fra sin beste side.

De fleste av oss kvinner velger som regel feil størrelse i bh`n. Det er lite flatterende med for smått undertøy som strammer og som lager valker og bulker.

Klarer du å finne riktig undertøy til din kropp, vil dette gi et ekstra boost på holdningen og selvtilliten.

undertøy3

Er du litt formfull med ekstra stor byste vil en riktig bh løfte, gi deg bedre holdning og holde bysten på plass. Du vil også virke smalere og høyere, da bysten og holdningen får seg et lite løft.

For stor bh gjør at stroppene i ryggen kryper langt opp på ryggen. En bh er til for å holde brystne på plass, det gjør den ikke når den er langt oppe ved skulderbladene.

En bh som er for liten gjør at puppen faller ut og deler brystet i 2 eller flere deler. Det skal helst se ut som du har en pupp på hver side ikke flere.

Det beste du kan gjøre er å få hjelp hos en profesjonell til å måle deg, slik at du vet din rette bh størrelse. Eller så finnes det bh kalkulatorer på nett, som viser deg hvordan du måler og regner ut din størrelse hjemme.

Sjekk ut Bh kalkulator her

Det beste er å gå i butikk, da får du også prøvd deg gjennom flere forskjellige bh varianter. Bh størrelsen kan variere fra produsent til produsent og de forskjellige bh variantene kan også variere da de har forskjellige formål og konstruksjoner.

Når du kjøper en bh, skal du bruke den ytterste hempen slik at du kan bevege deg innover ettersom omkretsen på bh-en utvider seg etter tid.

Store bryster

Først finner du ut hvilken størrelse du er, så velger du en bh med bøyle og full cup. Dra den gått ned i ryggen og sørg for at all pupp er innenfor bøylen ved å bøye deg frem og legg puppene i skålene. Det er viktig at ingenting ligger i klem. Deretter regulerer du stroppene. Husk at stroppene skal IKKE sitte høyt oppe på ryggen!

Dette kan du gjøre uansett størrelsen på brystene.

Middels pupper

Ved middels størrelse på brystene, ønsker man seg en bh som holder formen og gir litt ekstra støtte. En pushup bh vil gi mer fasong og litt kløft. En balconette bh eller en bh med spiler vil både gi støtte og finere fasong på brystene.

Små bryster

For mange med små bryster er det ønskelig med litt ekstra hjelp. En god pushup-bh gir ekstra løft til puppene ved å løfte dem oppover og sammen, så man får en fin kløft. Du kan også få kjøpt ekstra innlegg i silikon foreksempel, som du selv kan legge i.

Hvordan vaske bh`n

  • Du bør helst unngå å vaske bh`n i maskin, da spilen kan sette seg fast i maskinen.
  •  Bh`n holder seg lenger og finere om du legger den i bløt med litt Milo.
  •  Henge den til tørk og ikke i tørketrommelen.