En KJOLE – FLERE ANLEDNINGER

Her om dagen var jeg å handlet for min mor da hun trengte nye klær. Jeg var inn og ut av butikker og det er ikke til å se bort ifra at det dryppet noe på meg også.

For på H&M fant jeg en veldig enkel og søt kjole (300 kr). Kjolen hadde absolutt muligheter til tross for sin enkelhet.  Her ville jeg få mye for pengene, altså en kjole, flere antrekk.

Og det er vel ikke noe som er bedre en det.

  Her er den 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Her har jeg valgt å bruke 2 forskjellige par sko. Det ene paret er et par sorte lakk pumps. Lakken gjør helheten litt mer pyntet.  Skoene har en skrå skjæring foran over vristen, dette utgjør samme effekt som åpne pumps – en illusjon om lengre bein.

Du kan også bruke sorte strømpebukser på kaldere dager., og ikke glem tilbehøret, som en clutchen foreksempel.Velg gjerne en farget, orange eller grønn kanskje!

Antrekk nummer to har jeg valgt å kombinere kjolen med par røffere pumps. Se effekten de fire remmene utgjør i forhold til de første pumpsene. Beina mine virker kortere. Så tenke nøye gjennom hvilken effekt du ønsker å oppnå ved kjøp av sko.

Kjolen har også fått en gullenke rundt midjen. Om jeg ville hatt et mer rocka uttrykk ville jeg gått for et sort belte, men siden jeg allerede har gått ned på høyden med skoene ville jeg ikke forkorte meg enda.

Et kontrastfarget belte deler overkroppen i to og kan forkorte, så se på helheten.

Dette antrekket er perfekt som et overgangs antrekk vinter – vår (da kan en strømpebukse være godt å ha til også). Ellers kan du velge nesten en hvilken som helst genser til, eller jakke for de kjøligere dagene eller kveldene. En kardigan med eller uten belte kan være et alternativ.

Flate herre inspirerte sko til, vil gi en maskulin eller en litt sånn skole pike aktig utseende. Du kan også understreke stilen med et par ankel høye sokker.

Gi kjolen et sporty uttrykk ved å kombinere med sneakers, her kan du også bruke converse ol. Trenger du en jakke over, kan en bomber eller denim jakke være tingen – kanskje med en hettegenser under.

Høye støvletter  er en trend, her ville jeg kanskje valgt et lysere par, i grått eller beige. Men det har jeg dessverre ikke, så jeg tok disse i sorte for at dere skulle se hvordan kjolen ville funke med kne høye støvletter.

Siden støvlene er veldig synlige kunne jeg valgt å kneppe opp toppen mer og hatt en mørk singlett under for en jevne helhet. Eller noen statement smykker for å fange oppmerksomheten.

En mørk genser eller jakke over ville også hjulpet.

Yndlings outfitten er dette siste antrekket, kjole kombinert med skinnjakke og boots.

Det er så kult å mikse noe søtt med litt rock`n roll. Prøv til med grå neglelakk, et par lange kjeder i halsen og skinnveske med lang rem som du har hengende skrått over brystet.

Ønsker du å ta den helt ut, kan du bruke et par småhullete nettingstrømper til også.

Jeg er ikke helt ferdig enda, for det er nok en måte å få utnytte kjolen på. Det er å kombinere den med en dress eller camo jakke, pluss et par boots. Perfekt til hverdags.

 Jeg kunne holdt på flere sider til, da det er så gøy å se hvor mye du kan få ut av et plagg.

Håper du fikk nytte av dette innlegget.