10 TRENDER DU KAN OPPGRADERE GARDEROBEN DIN MED

1. Frynser

Trenden som gir spennende begvegelser til antrekket. Frynser kan bli litt hippi-ish, men om du styler det med andre trender, får du en oppdatert look. Vær forsiktig med frynser fra topp til tå og hold deg til et frynse element. Ønsker du bare små drypp av denne trenden kan du gå for øredobber, belter eller vesker med frynsedetaljer.

2. Bohem

I sommer skal klærne sitte løst og ledig og fotside kjoler skal  flagre. Sesongen kan vel ikke bli bedre enn å  føle seg hippie – fri i  boho chic klær. Blomster, frynser, blonder, etniske mønstre og florlette klær er viktige plagg i trenden.

 3. Semsket

Du tenker sikkert at det semskede skinnet blir for varmt, men der tar du feil. Designerene har nemlig lagd sommerens kolleksjoner veldig sesong vennlig og anvendelig. Det myke stoffet er så behagelig og skinnet gir helheten en myk råhet.

 4. Blonder

Blonder er super romantisk og trendy. Blonder fra topp til topp er nesten et must, syntes du det blir for mye kan toppen brukes med andre nederdeler. Rock opp den romantiske feelingen med skinn eller denim.

5. Denim

Gå for denim på denim, eller velg en denim skjortet til bukser, skjørt, shorts osv. I sommer er er denim og hvitt en perfekt match. Et par ankel jeans og høye hæler er et passende ut på by`n kombo.

 6. Militært

Denne trenden har et sterkt og stramt uttrykk, det kan du myke opp ved å kombinere med blonder, bluser eller strikk. Den grønne fargen som går igjen passer godt med en svart skinnbukse foreksempel. Belter gir et enda strammere uttrykk. Overalls, skjortekjoler og shorts er et must.

7. 70 Talls

70 talls stilen er veldig sterk denne sesongen og vi kan se mange elementer fra denne tidsperioden i mange av de andre store trendene. Jeansskjørt og slengbukser har vi sett mye av her hjemme allerede. Poloskjorter, bluser, A formede skjørt og jumpsuits er også viktige plagg for å få denne stilen til å funke. Et skjerf i halsen og runde briller hjelper også på.

 8. Sporty

Nå kan vi heldigvis bruke festkjolen eller skjørtet til flere anledninger enn en. Og det ved bare å kombinere par sneakers. For å følge sommerens sporty trend er det ikke så viktig at selve plagget ser så sporty ut. Nei, denne sesongen er det detaljene som er viktige, sportydetaljer som striper, mesh (netting-aktig) og sterke farger.

 9. Striper

Striper betyr sommer og det gir oss en velkjent maritim følelse. Men la oss gjøre stripene mer trendy ved å kombinere vannrette, loddrette og skrå striper om hverandre. Stripene kan også være i andre fargen enn de blå, svarte og hvite stripene vi kjenner så alt for godt.

 10. Blomster

La deg omringe av vakre blomster og farger i sommer. Trenden har vart i mange sesonger og ser ikke ut til å forsvinne. så noen av oss som liker mønster har vel allerede denne trenden i gardroben. Her er det meste lov, mye, lite, store eller små blomster. Det du bør tenke på er hva som kler din figur. Store blomster forstørrer, det kan også et småmønstret blomsterhav gjøre. Om bunnen er mørk, kan det faktisk virke litt mindre overveldende.

Andre viktige trender

Slengbuksene er kjempefine med kilehæler eller spisse sko med hæler. Culottene kan være vanskelig å få til, men her er det absolutt viktig med riktig lengde. Ruter har ikke tatt helt av enda. Det er en riktig søt trend. Rutene kan fort se ut som en piknik duk, så man må passe på stylingen for å unngå dette. Gladiator sandalene er tilbake, du får dem korte og knehøye. Min favoritt er de med tynne skinnlisser.

 Se også opp for disse

Vis litt hud med en asymmetrisk kjole eller topp. Belter er et viktig tilbehør, som også former figuren. Et godt alternativ til jakke eller blazer i sommer er vesten, kort eller lang, det velger du. vesten kan også brukes som kjole med belte i midjen. Ønsker du å skjule overermene er en kimono med 3/4 ermer perfekt.

 Da har du fått noen tips til hva du bør se etter når du skal oppgradere gardroben. Hvilken trend liker du best?

Takker min datter Tia felicia for at jeg fikk låne mac`n hennes;)