SWEET DREAMS DON`T LET THE BEDBUGS BITE

Jeg har en tilståelse å komme med, jeg bruker pysj.

Det har seg sånn at jeg faktisk har litt fobi for å ligge naken i sengen. Før var det en helt naturlig ting, så jeg aner ikke hva som forandret det.  FullSizeRender[1]Dette er jo litt krise (og privat), men jeg har faktisk sovet i lange t skjorter lenge nå. Det er jo skikkelig usexy og sikker til stor fortvilelse for min mann (når jeg tenker over det).

Undertøy syntes jeg er spennende og gøy å kjøpe, har aldri følt det samme for en pysj.

FullSizeRender[3]For en stund tilbake var vi så heldige å få besøke en god venninne og hennes kjære i Marbella. Det ble selvfølgelig en dag med litt shopping.

Så gikk vi forbi denne lille undertøysforretning som jeg absolutt ikke hadde tenkt å gå inn i , men der i vinduet hang dette utrolig søte settet (se ovenfor).

Pysj var det siste jeg skulle kjøpe, men den som førte meg forbi denne butikken visste hva jeg trengte.

Har absolutt fått sansen, så nå er jeg stadig på utkikk etter nye sett. Jeg føler meg så mye bedre og finere når jeg går til sengs nå enn før, tror faktisk jeg sover bedre også (smil).

Før jeg legger meg stryker jeg gjerne pysjen for å få en mer krispi og renere følelse. Og hele opplevelsen blir enda diggere med et nytt og fresht sengetøy.

Se etter romantiske og eksklusive detaljer neste gang du er ute etter nytt nattøy. Det vil gi deg en oppdatert og søt nattlig stil.

Ønsker du en mer sexy og forførende stil, er nok ikke dette det rette innlegget