MIN BUNAD

I går var vi i konfirmasjon til de fine tvillingene Helena og Andreas. Det var en fantastisk feiring som startet i St Hallvard katolske kirken på tøyen, så bar det over til Ormøya og familiens nydelige hjem. Tross været nøt vi flotte taler, deilig mat og drikke i hagen.

Ser at  jeg har noe å jobbe mot når det gjelder Tia mor`s konfirmasjon i September (hjelp).

Som 17 Mai, var jeg usikker på hva jeg skulle velge å ha på meg, pga været. Men siden dagen startet så bra med solskinn og deilige plussgrader, valgte jeg å gå for «bunaden min».

IMG_0969Ja dette er «min bunad», velger å kaller den for det da den passer til NESTEN alle anledninger, bortsett fra bryllup da. Kjolen ble kjøpt (på Mango) i forbindelse med 17 Mai i fjor og siden har jeg brukt den til å feire 3 års bryllupsdag, Julaften og nå i konfirmasjon.

Har ikke noe problem med å bruke en kjolen flere ganger, så lenge jeg elsker plagget. Kjolen kan forandre uttrykk ved at jeg kombinerer forskjellige smykker, belte, vesker eller jakker til.

Jeg kan fint bruke en skinnjakke og rocka tilbehør for å få en tøffere stil. Eller sartere smykker for å få en mykere og deilkat uttrykk.

(Beklager uklare bilder)

Det lønner seg å investere i et festantrekk, kjole, drakt eller sett, da har du sikret deg et antrekk til flere anledninger. Se etter detaljer og forandringsmuligheter, slik at plagget kan tilpasse seg festen.

Psst -Har dere noen gode tips til meg når det gjelder mat, bord dekning, osv. Eller andre aktiviteter når det gjelder hyggelige til å gjøre for konfirmanten, som filmfremvisninger, taler og sanger.