HVORDAN BRUKE BOOTSENE I SOMMER

Jeg elsker boots og støvler i alle typer.

Mine absolutte favoritter er ankelsko, boots og Dr Martens lignende støvler. Hadde det vært mulig ville jeg brukt denne type sko heeeele tiden……..

Kombinerer du disse skoene med finere plagg som kjoler, shorts og skjørt, vil du få et mye tøffere uttrykk. På den måten får du også brukt festplaggene oftere og til flere anledninger.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Selv bruker jeg ofte støvler til både kjoler og skjørt, men da har det vært med strømpebukse – i den varme perioden vi har fram for oss vil det selvfølgelig bli uten.

Som med skjørt og kjole, bør du passe på hvor sko med høyt skaft ender på leggen. For at beina skal beholde eller få et smalere uttrykk, bør skaftet ende på det smaleste punktet over ankelen.

Folder, rysjer og volanger i kombinasjon med røffe boots gjør uttrykket mildere. Det samme vil blandt annet blomstermønster, blonder og pastellfarger også gjøre.

Match støvelene med fotside, skjorte eller t skjortekjoler. Og, dette er kanskje ikke noe en vil gjøre til vanlig, men jeg syntes også det er superkult med lange nydelige selskapskjoler i tyll og lignende til rocka boots.

Hudfargede sko kan forlenge, mens konstrastfarger kan virke forkortende.

For min del går det mye i svarte sko, men fargene camel, conjac og beige er også fint. Ikke glem detaljene som løfter sko og antrekk. Personlige favoritter er frynser , dusker og glidelås.

Til inspirasjon