DAMER MED STIL

Jeg er mye på nett og henter inspirasjon både til jobb, blogg og for min egen del.

Det skjer jo stadig at jeg havner i en kleskrise, Da er det bare å Google disse damene og få inspirasjon.  

Ja det er mye penger i omløp her, men da er det opp til meg å finne «nærmest lik» til en billig penge. Og det er jo hele moroa.


Erin Wasson

Hun er rocka, hippi-ish og leken, hennes  stil er veldig uanstrengt. Hun får det til å se så enkelt ut. Som om hun nettopp har stått opp og bare hoppet i noe.

Poppy Delevigne

Er som oftest veldig elegant, men har heldigvis en hverdagslig side som er veldig inspirerende. Dama har ekstremt god smak og stil.

Victoria Beckham

Trodde aldri jeg skulle si dette, men jeg liker stilen til Victoria. Hun kan kle seg, hun er stilig og elegant. Trenger du inspirasjon til  «jobbentrekk» er Fru Beckham dama du skal sjekke ut.

Kate Moss

Har jo alltid vært et stilicon for de fleste av oss og hun holder forsatt stand. Kate er rocka og kul – ikke mange som får det til i den alderen. Det er alltid en rocka detalj i hennes antrekk selv på rød løper.

Nicole Richie 

Til tross hennes smale, rette og lave høyde klarer hun alltid å se vanvittig flott ut. Hun har skjønt hvordan hun skal tilføre sin petite fasong ekstra høyde og feminine former. Antrekkene hennes varierer i stil, men det er alltid kult og inspirerende.

Dere ser sikkert en fellesnevner her. Stilene er ikke så forskjellige og har både et rocka, avslappet og trendy uttrykk. Akkurat sånn jeg liker det.