SOMMERENS HOTTESTE JEANS

Jeansen er en folkefavoritt og er vel den buksen vi bruker mest tid på og i. Sikkert også den vi har mest varianter av i klesskapet.

Den skal ikke bare sitte perfekt, men også ha riktig fasong, farge, vask og ikke minst riktige lommer. Det er mye vi skal tenke på når vi går til innkjøp av en bukse, så det er ikke bare å ta med seg et par uprøvde jeans hjem.

SAMSUNG CSC

Om du ikke vet eller orker å bruke så mye tid på å finne ut hva slags jeans du skal gå for, så kan jeg absolutt anbefale den ankelkorte jeansen – sommerens «må ha». Perfekt til både hverdags og til en kveld ut på byen.

Type sko jeg ville brukt til, ville vært flate herre inspirerte, sneakers, pumps eller høyhælte sandaler.

Trenden «denim på denim» er veldig hot akkurat nå, så velg gjerne å matche til med en denim skjorte. Fargene kan med hell avvike litt fra hverandre.

SAMSUNG CSC

Du  ikke å kjøpe helt nye jeans for å få stilen. Finn frem et par gamle jeansfavoritter, en saks og fiks dette selv. Gå for en smal jeans eller boyfriend, det viktige her er at den nederste delen skal ikke være videre en knærne

Et lite DIY prosjekt som ikke vil ta lange tiden. Finn ut hvor kort du skal ha den, lag et lite hakk i stoffet og riv. Pass på at du river rett. For en frynsete effekt (kommer etterhvert) kan du dra litt i trådene og klipp til.

Er dette skummelt, så rull eller brett opp istede.

Denne type bukse passer alle fasonger. Kombiner hudfargede sko til for å øke beinas lengde. Spisse sko eller pumps med dyp utringning vil utgjøre samme effekt

Pass på at buksens lengde ender rett over ankelen (den tynneste delen).

♦ Så om du skal ut i dag for å møte venninner, for å danse, eller bare for å ha en hyggelig avslappet kveld, så vet du hva du skal gå for.

HA EN FIN HELG JENTER