FINKJOLE TIL HVERDAGS

Fredagen tittet sola frem og lysten til å ta på noe lettere var stor.

IMG_1056

Valget falt på en penkjole (gml. h&m kjole) med stropper  som også har en skrå skjæring nederst. Siden  luften var litt kjølig måtte antrekket være litt mer påkledd en ønsket, så da kombinerte jeg med en genser over kjolen slik at bare skjørtedelen syntes.

IMG_1083

Som dere har fått med dere, så elsker jeg den rocka looken, så da var det jo en selvfølge at jeg valgte skinnjakke og boots til. Kjolen har bare blitt brukt på ferie (over bikini) og til pent, nå fikk jeg også brukt den på helt vanlig hverdag – perfekt.

Jeg kunne også valgt en skjorte eller v genser for å få frem utringningen eller kjolens overdel mer. En lang strikkegenser er også kult til på kjølige kvelder.

Neste gang skal jeg prøve med Converse eller flate herreinspirerte sko til.