HVORDAN FÅ LENGRE BEIN – UTEN HØYE HÆLER

Visste du at en type skotupp kan få deg til å virke lavere enn det du egentlig er.

Det har seg nemlig sånn at skotupper kan ha en påvirkning på fasongen din. De gjør deg ikke bare lavere, men kan heldigvis også gi deg en illusjon om smalere og lengre bein med riktige sko.

Med de «riktige skoene» mener vi da de hotte flate skoene med en spissere tupp. Veldig lik den klassiske ballerinaskoen som er supersøt og forsatt aktuell, men som nå har fått en liten oppgradering.

Vi trenger altså ikke lenger å ty til sko med høye tynne hæler for å få den effekten vi ønsker. 

Denne skomodellen virker ikke bare forlengende på beina, men er også ekstra komfortable om du velger riktig størrelse. Skoen kan du trygt investere i, da det er en klassisk modell som alltid kommer tilbake.

  • Effekten blir enda større om du velger sko med utringning. På denne måten viser du mer hud og og føttene dine får en ekstra forlengelse.
  • Remmer rundt ankelen kan ha en motsatt virkning da de vil dele leggen din i to. Så om du ikke har altfor lange bein, vær obs på dette.

Ser du forskjell – hvor mye lettere skoparet til høyre virker på foten.

  • Butte eller runde skotupper har en forkortende effekt. Er du mest komfortabel med  slike tupper, velg da sko med en dyp eller spiss utringning og unngå stropper eller remmer.
  • Eller  gå for et  par hud eller nudefargede sko, som vil gjøre helheten mer flatterende.
  • Runde tupper i kombinasjon med platå eller kilehæl kan virke uheldig, og man ender opp med en veldig tung fot. Dette er ikke kledelig om du er liten eller har en petit fasong.

Her er noen smakebiter som kansje kan friste

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.