GUTTEBUKSEN

I dag går jeg litt tilbake i tid og henter frem noen av de første bildene sønnen min tok av meg.

Meningen var å lage et innlegg hvor jeg skulle vise hvordan sko man kunne bruke til boyfriend jeansen. Men jeg kom vel aldri så  langt, da mange sko var pakket bort.cropped-sam_0445.jpg

Ønsket om å lage innlegget kom av at når jeg scrollet etter inspirasjon, så kjente jeg at jeg ble lei alle boyfriend jeansene som var kombinert med pumps eller høye sandaler.

Savnet å se andre alternativer rett og slett…..

Men som du ser endte opp med å gjøre akkurat det samme som alle andre.

Det er jo fint med hæler og det gir den gutteaktige jeansen et mer feminint uttrykk.

Og i sommer vil jeg nok skaffe meg et par mer fargerike hæler og kombinere til.

♦ Jeg liker den litt ledige og avslappede stilen, derfor stor skjorte til. Men om man ønsker en mindre voluminøs fasong velg en smalere overdel, særlig greit for lave og petite kroppsfasonger.

SAMSUNG CSC

Her er pumpsene byttet ut med sneakers, en veldig enkel hverdagslig og komfortabel stil. Buksene bør nok brettes litt høyere opp, da skoene ikke er fullt så åpne som pumps og sandaler.

♦ En bandana er her brukt som belte. Den kan byttes ut med skjerf med annet mønster og farger.  Jeg valgte noe som gikk i samme nyanse for helhetens skyld, og for å ikke dele kroppen i to og virke lavere.

Converse og de svarte herreskoene mine lå pakket bort på dette tidspunktet, men de matcher jeg gjerne til med denne type bukse.

Ellers er søte ballerinas perfekte til, både de runde og spisse variantene. Det finnes flere kule sandaler du kan bruke til.

Havaianas vil gi deg en skikkelig laidback stil og sandaler med perle eller steinbelagte remmer et mer lukseriøst uttrykk.

SAMSUNG CSC

Siden bildene er tatt mens det forsatt lå snø på bakken, prøvde jeg meg også på å style med et par boots til. Syntes det funket bra, men nå er jo dette en stil jeg liker.

Dette fungerer da bootsene er passe høye og buksene kan dyttes litt ned i skaftet for å unngå en ballongfasong.

Syntes det er litt vanskeligere med lave ankelboots, da det fort blir to oppdelte linjer som forkorter. Eller at oppbretten må dekke skaftet og da ender ikke bretten på den smaleste delen av leggen, og du får ikke det perfekte resultatet.

BTW: Jeg prøvde å stjele kjærestens bukse, men det fungerte dårlig for min del, så dette er en tilrettelagt «kjøpe» bukse (Gina Tricot).