JEANS SHORTSEN – ALLTID EN FAVORITT

Hvert år sier jeg til meg selv at dette blir siste året, siste året med favoritt shortsen min. Saken er at det aldri blir et siste år.

For jeg klarer ikke å kvitte meg med den. Shortsen har fulgt meg i mange år og vi har samlet mange gode sommer minner sammen, og fler skal det jammen meg bli.

Shortsen øverst i innlegget er nok litt kort, så den bruker jeg hjemme, når jeg handler og er på ferie. Ikke noe jeg kombinerer med hæler for å si det sånn.

Converse, sneakers eller ballerinas er perfekte sko for denne type shorts. Kombiner med t skjorte, en bluse, bohemsk inspirert topp eller gå for denim hele veien, som jeg her på bildet. 

Jeg velger også å bruke shortsen på kveldstid, selv når vi skal på fest, ut eller bare ha det hyggelig hos andre.

Denne shortsen er ikke så trang og har litt mer lengde. Shortsen gir deg et ujålete uttrykk, selv om resten av antrekket er er stæsja opp.

Her behøver man ikke gå for både jakke og skjorte. Herre skjorten gir jeansen et strammere uttrykk, og med en oversize blazer blir stilen litt mer rocka.

Skoene er en viktig del av antrekket og vil definere uttrykket du er ute etter. Du kan gå for høye sandaler, lave sandaler med snorer, åpne pumps (som vil gi deg mega lange bein), ankleboots eller armyboots.

Jeg har også kombinert jeans shortsen med en army jakke og en t skjorte under.

Dette er antrekk jeg stortrives i og vil bli brukt mye utover. Skjorte og cut off`s vil bli min absolutte favorittantrekk i sommer, med eller uten hæler.

Husk tilbehør – belte, vesker, skjerf i halsen, hatt og smykker.