10 FEIL SOM (ANTAGELIGVIS) VIL GJØRE DEG ELDRE

#1 SVART

Sort har en slankende effekt, men kan også få oss til å se eldre ut. Når vi eldes vil huden vår blir tynnere og da vil mørke toner opp mot ansiktet fremheve linjer og rynker.

Så gå lysere!

#2 FEIL BH STØRRELSE

Feil bh størrelse gjør deg ikke bare eldre, men kan også forminske lengden på overkroppen din. Dessuten vil det ha et utslag på hvordan plaggene i gareroben din vil sitte.

Gjør det til en priotering å vite hva din ekte BH størrelse er.

#3 TREND BOM

Noen trender er absolutt ikke for alle og må aolutt ikke følges slavisk. Dette gjelder også for den trendy mamma buksen – Altså, ikke for alle.

#4 BRILLER

Tykke og store brilleglass har en tendens til å forstørre og fremheve de fine linjene og rynkene i ansiktet. Prøv å finne et par som vil flattere ansiktet dit ved en optiker nær deg.

#5 FEIL LENGDE

hemline

Selv om vi blir eldre behøver vi ikke å dekke oss helt. Jo lengre vi lar skjørtelengden bli, vil vi fremstå som mer slurvete, større og ikke minst eldre.

Finn den tynneste delen på beinet og finn kjoler og skjørt som rekker dit.

#6 FOR MYE STRETCH

Mye stretch er ikke bare positivt, det kan også bety en litt «slapp bakende». Neste gang du skal kjøpe stretch jeans, unngå for mye elastiske fibre.

Se betegnelsen på innsiden (max 2%).

#7 GLEM DE NEDRE ØYEVIPPENE

make up

Ved å sminke de nedre øyevippene med kajal og maskare, vil du dra oppmerksomheten nedover. På den måten vil linjer og mørke ringer fremheves.

Løft blikket ved å bare fokusere på de øvre vippene.

#8 MATT HUD

Ikke gå bananas med make up som gjør huden din matt. Du vil fjerne mye av fuktigheten i huden og miste den ungdommelige gløden.

Tilsett litt fuktighet på leppene og hold deg til et matt produkt.

#9 HÅRET

Hvis du vil fjerne 10 år, gå for en mykere hårklipp/fasong.

Unngå den strenge stramme klippen.

#10 LAG PÅ LAG MED FOUNDATION

Veldig mye foundation vil legge seg i hudens folder og skrukker, og vi vet alle hvor lite flatterende det er. Det vil ikke bare se ut som om du ikke har peiling hvordan man legger sminke, men du vil også se veldig mye eldre ut.

Prøv med en farget fuktighetskrem!