DETTE SKAL DU HA ØYNENE OPP FOR I HØST

Moteuka i København er nå avsluttet etter å ha vist trender for 2016. Nå gjennstår London, Paris, Milano og New York og det skal bli spennende og se hva våren og sommeren 2016 har å by på.

Men dette er så langt frem i tid, la oss først gå gjennom høstens kommende trender først.

Skinn forsetter å være en viktig trend, særlig det semskede skinnet. Brunt skinn er en absolutt klassiker og hører hjemme i 70 talls trenden vi forsatt skal ha øynene opp for.

Undertrend – Frynser

Høye midjer er forsatt i fokus, denne sesongens nyhet i kombinasjon med smale bukser. Vide bukser  og høy midje vil gi max uttelling om du ønsker de hotte lange beina.

Undertrend – Brede belter

Lange kåper fikk vi en liten smak på sist høst, forskjellen denne gangen er at de skal være ekstra lange – altså fotside.

Under trend – Lange skinnhansker

Viktorianske tendenser. Puff ermer, blonder og rysjer var noe av det mest romantiske kombinasjonen vi så på catwalken. Det er lenge siden denne trenden har vært så sterk som nå, så sett sammen disse detaljene og få en feminin stil.

Undertrend –  fløyel

Strikk er noe vi nordmenn er veldig opptatt av og går gjerne med året rundt. denne høsten er ingen unntak. I år skal de være med høye halser og kabelstrikk.

Undertrend – Høye halser

Mønster liver opp et enkelt antrekk, velg mellom grafisk, dyr eller rutemønstret. Gå for topp til tå, miks`n match eller ton ned med et ensfarget plagg.

Undertrend – Brokade

Forsett med å låne plagg fra kjæresten, herreinspirerte klær er forsatt en trend. Særlig herredressen. Gå for en smal eller oversize varient, ruter eller ensfarget.

Undertrend – Vide bukser

Denne høsten er det et A – formet skjørt som får oppmerksomheten. Gå for en mini eller knelang variant i skinn, lakk eller ull.

Undertrend – Asymmertriske skjørt

Håper du har tatt vare på fjorårets kapper og ponchoer. Bra, for nå er trenden  hottere enn før.

Undertrend – skjerf av fakepels.

Varme brente toner som oransje, oker og rustrødt er farger vi skal dyrke. Dette gjelder også fargene vi finner i naturen rundt oss, som jordtonene grønt og brunt blandt annet.

Undertrend – Grått

Se også opp for disse trendene

- Patchwork. 
- Lommer.
- Sløyfer i halsen.
- Splitt.
- Blonder.
- Høye støvletter. 
- Dype utringninger.
- Midi skjørt.
- Tights.
- Bukseseler.
- Gjennomsiktige stoffer.
- Fotsidt skjørt.

                  Fant du din favoritt trend, fortell…….