HVORDAN STYLE HVERDAGSKJOLEN

T skjorte og singlett kjolen er perfekt på dager det er for kjølig til å gå med kortere varianter, men hvor vi allikevel føler for å gå med kjole.

SAMSUNG CSC

En perfekte kjole for hverdagslivet, tur til byen, cafe, kinobesøk med venninne, besøke mormor eller følge til barnehagen osv.

Style opp eller ned med tilbehør som vesker, smykker og sko.

* Kjolen er super komfy og er genial å reise i når flyturen varer i mer en 2 timer.

Inspirasjon

Kjolen kan kombineres med det meste av overdeler. På dager hvor man ikke trenger å dekke til ermene kan en vest over være fint. Prøv med en sort skinnvest, ikke noe er kulere enn det.

Skinnjakke eller denim jakke, gir deg 2 forskjellige uttrykk. Gå for begge deler om det er veldig kjølig – denim går under skinnjakken.

En kardigan over gjør stilen avslappet og litt bohemsk. Med et belte rundt midjen holder du jakken på plass og du får en smalere figur.

*En stor strikkegenser over er min absolutte favoritt utpå høsten.

Blir kjolen for lang eller voluminøs, lag en knute foran eller på siden. Kan være deilig å lufte beina på varme dager.

Et belte i midjen eller på hoftene er også et godt alternativ til å få kjolen kortere eller til å virke smalere.

Jessica-Hart maxi-dressKjole med split er både trendy og sexy, og så er det en fin måte å få vist frem de sommerbrune beina.

*En split gir også en illusjon om lengre bein.

En slik spit er enkel å lage selv. Fold stoffet der du vil at spliten skal være og klipp. Folder du ikke, men bare klipper rett opp, får du ikke den fine buen øverst.

Jeg heier på hverdagskjolen!