SØMMEN SOM FLATTERER RUMPA…..

Jeansen er vel noe vi aldri får nok av, så å innlemme den nye årstiden med en ny favoritt er vel ganske greit.

Men da er det noen ting du bør tenke på, som hvilken form på yoken vil passe deg:

1422952431yoken-21

Yoken er sømmen du finner mellom linningen og lommen.

YOKEN er en viktig detalj å ha kjennskap til for det er den som er med på å forme rumpen din. Sømmen gir en optisk illusjon, og med riktig søm og lomme kombinasjonden vil rumpen få en flatterende løft

Les: Hva kan lommene gjøre for rumpen din

Det finnes forskjellige varianter av Yoken. Høy, lav, buet, hjerte, rett og v formet.

Yoke

Les og lær

V-formet

– Dette er den vanligste og mest flatterende yoken, og passer kvinner med former og kurver. Jo dypere V-søm det er bakpå jeansen, desto mer kurvet blir buksebaken, samtidig som rumpa blir smalere.

Omvendt V-form

– Gir en illusjon av en fyldigere rumpe, og passer spesielt godt til damer med smale hofter. Her pleier lommene å være plassert litt lengre ned. Ønsker du å gi fylde til rumpa, er dette et godt alternativ.

Rett søm

– Passer for jeans med middels til høyt liv, på kvinner med en slank timeglassfigur og en smal midje, i og med at den rette linjen vil fremhever midjen. Ønsker du å unngå en bredere midje bør du ikke veldge den rette sømmen.

Hjerteformet

– Denne formen kjennetegnes ved en tydelig hjerteformet søm på bukser  som ofte er trange og med stretch, som skinny jeans. Hjerteformen passer for deg med en liten eller flat rumpe, i og med at sømmen gir en illusjon av fyldigere bak.

Vid yok

– Er ikke spesielt flatterende for damer, i og med at den ofte er å finne på bukser som er litt saggy i baken. Kan passe om du har en lang midje. Lommer på en slik modellen blir av naturlige årsaker plassert noe lengre ned mot låret.

*Det finnes også bukser med ingen søm bak, gir en ganske konservativ stil, men er veldig flatterende til en figur med en formfull bakende.

Håper dette kan hjelpe deg med å finne din perfekte høstjeans.
*