UKENS JOBBANTREKK

– STRIKKEGENSEREN!

Nå må du lage plass i gardroben til denne deilige, store lange strikkegenseren – Som antageligvis vil bli høstens IT strikkeplagg……

Den er perfekt for sesongen og de dagene du ikke aner hva du skal ha på deg. Strikkekjolen er et super effektivt plagg, tre den over hodet og du er klar til å løpe ut av døren – husk sko da.

Du kan få mange varierte uttrykk med strikkekjolen, som blandt annet en minimalistisk stil, hvor du gjør det hele veldig enkelt uten mye stæsj.

Lag på lag med en vid eller smal bukse under. Som du ser ut fra inspirasjonsbildene, kan du også kombinere med en lang lang skjorte eller kjole under. 

Volum får du med store litt rundere kjolegensere, store halser og med lange skjerf. En kardigen over vil også gjøre uttrykket videre.

Om du ønsker fokus på en smalere linje, er belte et godt hjelpemiddel. Belte fremhever midjen og gir helheten en feminin fasong. Velg også en mer ettersittende form for kjole.

Style plagget med sko og tilbehør som passer din jobb hverdag. Lår høye støvletter er kanskje ikke tingen der hvor du jobber…..

HVERDAGSINSPIRASJON

For en flatterende utseende er det viktig å tenke på lengde og volum. Er du liten av vekst, være obs på lengden. Du bør unngå for lange lengder, da dette vil dra deg ned.