FÅ FLOTTERE BEIN MED DEN RETTE STRØMPEBUKSEN….

Strømpebukse sesongen er igang igjen og dermed er ikke bare bein lenger et alternativ.

8e16m4-l-610x610-skirt-black-tutu+skirt-tutu-sheer-layered-lined-streetstyle-girly-beautiful-pretty-tights-shoesStrømpebuksen dekker beina våre og holder på varmen, dermed gir den oss muligheten til å kle oss i sommerens eller sesongens nye skjørt, kjoler og shorts.

Strømpebuksen kan også gi illusjon om flottere, lengre og smalere bein om vi følger noen enkle tips.

Som disse:

Svarte strømpebukser er min absolutte favoritt. Jeg er ingen stor fan av fargede eller mønstrede strømper, da de KAN i noen tilfeller ødlegge helheten og fasongen.

  • For å unngå dette, velg sko i samme farge som strømpebuksen du har valgt. Et farget mønster kan gi deg en bredere uttrykk, velg heller mønster som er bygd inn i strømpen og i samme farge  – Som blonde strømper f. eks
  • Velg riktig denier! For tynne (sorte) strømper kan  få beina dine til å se ut som et røntgenbilde.
  • For høy denier eller feil materiale kan gi illusjon om tykkere legger.
  • Velg denier etter hva du skal. Litt tynnere denier til fest og litt tykkere til hverdags.
  • Strømper med glans eller shine  gir ikke akkurat slankere legger!
  • Jeg er heller ingen fan av hudfargede strømper, de gir deg en gammeldags look og er ikke spesielt flatterende. Et must er å unngå de med shine. Beklager!
  • Kvalitet varer lengst!

Min favoritt styling, kjedelig nok, men som alltid funker er en 40 – 70 Denier sort strømpebukse til hverdags. Dette kombinert med kortere underdeler og selvfølgelig sko i samme farge som strømpene.

Sier ikke at man skal velge «min» variant, for det er absolutt viktig å finne din egen stil og det da gjerne med farger og mønster. Bare pass på at det gjøres riktig om du ønsker en flatterende helhet.

london-fashion-week-aw15-street-style-7246Og husk for all del om du ikke matcher sko og strømper noenlunde, vil beina dine virke kortere siden de blir delt i to av to forskjellige farger.