HVA SMYKKER KAN GJØRE FOR FIGUREN DIN

Visste du at et par flotte statement øredobber, kule briller, en stilig hatt eller et nydelig kjede kan gi illusjon om ekstra høyde, eller ta oppmerksomheten bort fra områder du ikke ønsker for mye fokus på.

Ikke!

Vel, det er tilfelle. Illusjonen skapes fordi blikket blir dratt oppover, og fester seg ved smykket. Dette avhenger jo selvfølgelig av at blikkfanget er spennende nok til å få den oppmerksomheten den fortjener.

Uansett om du ønsker å ekstra høyde eller fjerne fokus, er det å bruke smykker en fin og enkel måte å pynte opp antrekket på, særlig  de veldig enkle hverdags antrekkene.

Er smykket veldig prangende, bør du unngå å lasse på med mange smykker. Kombinere foreksempel enkle armbånd med eyecatching øredobber, og unngå å kombinere alle statement smykkene på en gang (selv om det er en trend).

Husk: For mye, lange og tunge smykker kan virke fortyngende, særlig om du er liten og petit.