PAKKER IKKE BORT FAVORITTEN ENNÅ…….

Vet ikke hvordan det er med dere, men jeg er ikke klar for å ta i bruk den tykke vinterjakken riktig enda.

Så i denne overgangsperioden, høst/vinter, skal jeg få høst favoritten min, nemlig skinnjakka til å vare lengst mulig.

Og for å klare det må jeg gå for lag på lag trenden.

Slik gjør du det……

LEATHER-JACKET-SWEATER-BUTTON-UP-COLLAR-SHIRT-STREET-STYLE-FASHION-WEEK-CAROLINE-ISSA-TANK-MAGAZINE-EDITOR-JOSEPH-DENIM

  • Et must er å gå for lag på lag. Du kan begynne med en skjorte innerst og en strikkegenser over. Skjorten kan byttes ut med en trendy høyhalser.

Leather-jackets-designs-in-winter-season-2015-for-girls-6

  • Kult om strikkegenseren er litt oversized for en avslappet look, Trekk i ermene slik at de kommer frem og dekker hele eller halve hånden.

main.original.640x0c

  • Et godt råd om du ønsker mer høyde er å velge en kortere genser eller benytt deg av stappe trikset (dytt litt av overdelen ned i front av buksen).
  • Du kan også gå for en kort eller lang kardig under, slik holder du på varmen og  du beholder sommer/høstjakken litt lenger. Jeansjakke og andre tynnere jakker funker også fint under favoritten.

City-Layers-3-433x650

  • I butikkene nå finnes det også en del tøffe lang vester, som er et supert alternativ til kåpen. Ved å bruke en vest over jakken vil du kunne variere uttrykket ved å ha forskjellige jakker ELLER tykke gensere under.

akillerponcho

  • Poncho og cape er like trendy i år, du kan også bruke det fantastiske teppet du har hjemme eller et stort skjerf som gode varme elementer over tynnere jakker.

Håper tipsene kommer til god hjelp….