SLIK HÅNDTERER DU STILEN

image024Lag på lag stilen har i årevis vært en stor trend, det å sette sammen plagg er høyst aktuell og nesten en nødvendighet i de kalde sesongene. Ikke minst er trenden en perfekt måte å forlenge sommergarderoben på.

Men denne trenden kan også være vanskelig å vite hvordan man mestrer, hvordan man forsatt klarer å se fin ut, og beholde figuren.

Derfor har jeg satt sammen en liten «How to do» liste.

Sånn gjør du det

  • Balanser uttrykket! Hvis du velger dine tykkeste strikkegensere eller jakker, ender du lett opp med å ligne Michelin-mannen. Gå heller for tynne og lette materialer og tynn strikk,  – slik unngår du å se større ut.

white-winter-street-style-trend-fashion-blogger-outfit-nyc1

  • Velg nøytrale toner som supplerer hverandre. Det ser lang mere elegant ut enn skrikende farger med store kontraster. Hvis du elsker farger, så nøy deg med å velge et lag med favoritt fargen og hold resten nedtonet. Du kan også tilsette farger med tilbehør, som vesker, luer og skjerf etc.

a3200762e3ff7f09a03deb9fff44cf92

  • Velg forskellige materialer for en moderne lag på lag stil. Miks chiffon med bomull eller silke med strikk foreksempel.
  • Kombiner løst tøy med stramt tøy. Å ha kjolen over buksen er nå en stor  trend. Velger du en løs kjole over vide bukser vil det få deg til å se litt uformelig ut – så velg i stedet smale bukser eller tights under. Oven til, bør du droppe å kle deg i flere vide overdeler, prøv heller med en tettsittende langermet innerst og en noe videre topp over.

Who-What-Wear-Blog-Layered-Bralet-4-Ways-Street-Style-Inspiration-2Eller du kan kombinere med en kortermet topp, en blonde topp, en topp med tynne stropper over en den langermede overdelen.

163a1c22-cd4a-48d9-9a32-7ecaa1d7bd61

  • Baseplaggene du bør ha i garderoben  er plagg som høyhalsere, skjorter og langermede topper, disse er  grunnleggende for å få til denne stilen.
  • Ikke overdriv look’n. Det behøver ikke å gjøres så vanskelig. Og Du trenger ikke mange og heller ikke tykke lag for å få til et lag på lag antrekk. Det går fint an å legge til et enkelt element for å få den udødelige trenden, en genser eller skjorte over kjole, vest over høyhalser, kardigan under jakke, skinnjakke under kåpe, skjorte rundt midjen osv.

Tykk strikk under store kåper, med skjerf surret flere ganger rundt halsen, kan gi deg et veldig voluminøs uttrykk.

nyfw-street3-10_174209686761Om du ønsker å skjule figuren eller noe du ikke er helt fornøyd med, er det å kle seg lag på lag måten å gjøre det på – bare pass på at du ikke drukner i alle lagene.