WHAT TO WEAR FOR CHRISTMAS

Ja si det, for noen er det jo en del antrekk en skal gjennom i jula.

Slik blir mine antrekk denne jula – med fokus på det jeg allerede har i skapet.

1. Lille Julaften Blir det kos kos hele dagen. Uten for mye stress skal det forbredes, ryddes, dekke bord og treet skal pyntes. Så at antrekket bør være komfortabelt er vel ikke nødvendig å nevne.

Det blir flanell pysjen som er kjøpt inn for julen 2015, joggedressen eller boyfriend jeansen med en deilig myk strikkegenser til. Viktig med gode varme sokker eller tøfler til og håret settes opp.

SAMSUNG CSC

 

 

 

2. Julaften tropper jeg opp i kjolen jeg kanskje har brukt for mange ganger allerede, men som allikevel er perfekt for slike anledninger.

En lang hvit kjole med blondedetaljer. Kjolen er lite forandrebar, kan kansje legge til et belte eller kneppe opp eller igjen utringningen. Jeg kan også få ulike looks ved å bruke ulike tilbehøre eller frisyrer hvergang.

For de som liker culotter er dette også en mulighet eller en buksedress.

3.  1 Juledag blir det kalkun middag med barna, familie og venner. Pynte faktoren er ganske moderat.

Blir som regel en svart smal bukse med en penere overdel. Har også slått til med den lille sorte på disse kveldene.

I år vil pologenseren bli hoved plagget. Den kan kombineres med et knelangt eller kort skjørt, under en liten fuskepels, blazer eller under en ermeløs kjole.

4. 2 Juledag ville vi besøkt svigemor om ikke både hun og vi skulle dratt til varmere strøk i år.

Har alltid ment at man skal pynte seg når man er invitert bort, uansett hvor godt du kjenner vertene – Det er høflig og viser respekt.

Det ville blitt en jeans uten slitte detaljer, hæler og en litt penere overdel. jeans er absolutt lov, så lenge resten av antrekket er pyntet.

Eller en søt kjole jeg fant på H&M, den er sort, har hvite og gammeldagse detaljer.

IMG_2481

 

5. Nyttårsaften – Det har nå gått noen dager hvor noen har jobbet og andre har fokusert bare på  kos og ferie, og lite på det å pynte seg.

Vi er jo som sagt i varmere strøk, så per dags dato er jeg litt usikker på antrekket. Men tanken er et langt volumniøst skjørt med en singlet eller t skjorte til. Hjemme hadde jeg valgt en kritthvit skjorte eller en ettersittende høyhalser.

Skulle jeg vært her hjemme ville jeg også vurdert litt tyll og glitter eller en sexy LBD. En hvit eller sort herre inspirert dress ville også vært et kult alternativ på antrekkslisten.

FullSizeRender(1)

Vel, det får bli neste år……..