ET SENT MEN GODT NYTTÅR….

Dress by Pia Haugseth

Hi Ladies

Nå er det lenge siden jeg har vært innom, det ble en lang juleferie og jeg var så heldig at det ventet litt jobb på meg på nyåret.

Jeg skal ikke skrive om året som har vært, som kommer og om mine nyttårsforsetter ol. Men det jeg kan nevne er at til tross for at livet har gått litt opp og ned, er jeg sååå evig takknemlig for hver eneste dag min familie og jeg har fått og får våkne til. At vi er friske og har lite å klage over.

♣ ♣ ♣

Året ble avsluttet med en hygglig julaften hjemme hos oss. Vi er ikke en stor familie, så det var hyggelig at vår venn Maurice joinet oss. Et nytt familie medlem fikk vi også, nemlig hunden «Aramis». En julegave fra svoger til min kjære søster – alltid hyggelig med familieforøkelse.

Romjulen ble litt anderledes, den ble nemlig tilbrakt i Fuerteventura, Bare oss 3, John, Tia og meg. Foruten å være syk de første dagene, koste vi oss masse i sola.

IMG_3307

Vi hadde ingen store forventininger når det gjaldt nyttårsaften, skulle ta det som det kom tenkte vi. Men vi ønsket jo oss litt festivitas, så vi booket oss inn på et posh hotell med middag, et overraskende fint show med fyverkeri

og selvfølgelig morsomme party effects – Det ble heldigvis en Happy happy new year…….

Med dette lille innlegget ønsker jeg dere en veldig sen, men et veldig Godt nyttår. Håper den har startet på best mulig måte

Ses<3