HOLD HODET VARMT….

Her om dagen var jeg ute med lillesøster for å prøve kjoler til bryllupet hennes. Når vi er kommet utenfor ser hun rart på meg og begynner å disse lua mi. Det er – 10 og selv går hun uten (hun har kort hår)…..

- Hun: "Skikkelig topplue" 
- Jeg: "ja, og skikkelig varm er den og"   

Når det er så kaldt er lua et must for meg, orker ikke et iskaldt hode og frosne lilla ører (som hun hadde – ha ha ha).

IMG_3489

To prove my point gikk jeg i dag til innkjøp av nok en lue, denne her fra Monki – Søt ikke sant? Hvorfor ikke gjøre det beste ut av kulde og lue «helvete»………

BY THE WAY

Så har jeg lest at hos en kortklippet person som er fullt påkledd, men uten lue, står hodet for halvparten av varmetapet når det er minus ti grader. Når det er minus 20 grader, forsvinner 75 prosent av kroppens varmetap gjennom hodet.

Så det så sis……!!!!!!

 

IMG_3487 (2)

Også er det slik at jeg har en lue for hver anledning eller jakke da. Dette tilbehøret er også perfekt for mine mange dårlige hårdager.

(Og ja, jeg vet. Brynene er for tynne (prøver fortvilet å la dem vokse), ikke make up, rød nese og stiv i ansiktet pga kulla – Pytt pytt)