SOMMERENS FRISTELSER

Mens moteeliten reiser rundt i europa for å hente inspirasjon og titte på trendene for høst og vinter 2016, har jeg fokuset på sesongen som ligger rett foran nesen på oss – Nemlig vår og sommer.

Her er mange fristelser jeg håper vil nå frem til butikkene i sommer.

10 trender som jeg kommer til å hente inspirasjon fra.:

Viva la Espana – Oppgrader garderoben din med litt spansk innflytelse. Rysjer, sterke farger, blomster og flagrende stoffer er viktige ingredienser.

Gate smart skal det være. Denne laidback stilen handler om å være sporty, nedpå og kul. Kombiner joggedressen med fargerike detaljer eller buksen med topper som løfter stilen.

Opp og frem! Underkjoletrenden er sterkere enn før og er absolutt anvendelig til både dag og kveld. Match til med et par sneakers og en voluminøs blazer, eller hæler og glitter.

paper-bag-1 (1)

Phillipp Lim & Public School

Pose buksen – Knyt stramt sammen i midjen og få en posete look som mulig. Genialt for å fremheve midjen og skape en forfull siluette.

La det skinne – skinnende materialer og paljetter er nøkkelen til en trend suksess. Du skal kunne speile deg i utsmykkete antrekk – vær vågal.

SS16-trend-spring-2016-fashion-90s (1)

Alexander Wang & Saint Laurent

90 tallet er aldri langt unna og er en stor trend for vår sommer 2016. 90 tallet innholdt flere stiler, så det er bare å gå tilbake i tid og hente inspirasjon. Underkjole og joggedress er bare noen av dem.

Bare skuldre, er ingen ny måte å vise hud på, men denne gangen har designeren kreert en oppdatert vri med utskjærte skuldre.

gallery-1444257208-suede-fashion-week-collage (1)

Rebecca Minkoff & Olivier Rouesteing

70 tallet er designerenes favoritt årstallet som de henter mye inspirasjon fra. Som de siste sesongene er semsket skinn nok engang på banen. Skinnet var en av 70 tallets yndlings materiale.

orange (1)

Dion Lee & Adam Selman

Orange er fargen du bør se opp for i sommer. Absolutt en oppsiktsvekkende og vakker farge. Fargen er perfekt til en sporty look og gylden sommer hud.

 Håper dere som meg, finner inspirasjon og nye favoritter<3