ER POLOGENSEREN ET KULT VALG

70 tallet handlet mye om genseren med den høye halsen, og det ser ut til at garderoben til Putin også gjør – ikke rart at noen har problemer med pologenseren!

Men ja, genseren er et kult valg– det er ingen hemmlighet at pologenseren kan falle under kategorien «vanskelige» topper. Fram til nå har overdelen gått for å være den litt nerdete, preppy og uflatterende typen.

Men så feil kan man ta. Når stylet riktig, kan denne klassikeren faktisk ikke bare gi antrekket ditt en ny vri, men også et trendy, kult og stramt uttrykk.

IMG_3528

Selv bruker jeg ofte den sorte høyhalseren, den lysere varianten har jeg vært mer usikker på. Men jeg tenkte jeg skulle prøve – som her med en burgunder bomberjakke (Lånt fra Bik Bok) over.

Pologenseren er perfekt som et lag på lag plagg, genial under jakker, kjoler, gensere og skjorter eller under toppen med tynne stropper bare for å nevne noe.

Her er noen fashionistaer som beviser at den høyhalsede genseren er en stor MUST HAVE….

Høyhalseren kan også gå solo, som til et skjørt eller en bukse med høyt liv. En fin måte å fremheve den kvinnelige fasongen på.

IMG_3533 (1)

Velg en tykk eller en tynn overdel i forhold til helheten og været.

Vær obs på at lyse farger forstørrer. Har du en stor byste eller litt ekstra rundt magen, og ikke ønsker å fremheve dette, bør du kanskje unngå akkurat disse nyansene og heller gå for noe mørkere.

Pass også på miks av materialer, unngå tykke og ruglete høyhalsere under tynnere stoffer.

  • Tynne polo overdeler til et skaterskjørt er veldig søtt og ungdommelig.
  • Tykkere høyhalsere ser bra ut med et blyant og et A formet skjørt til.
  • Sommerkjolen overføres til høst/vinter i kombinasjon med en pologenser under.
  • Et antrekk som inneholder jeans med høy midje og høyhalser er super enkelt og misunelsesverdig (om du får det til).

Du har også muligheten til å anvende pologenseren i sommer, da kan du ty til den ermeløse varianten.