MAN FØLER SEG LIKSOM SÅ BLÆH…

 

 

SAMSUNG CSC

Hei – lenge siden.

I går tok jeg meg en tur innom innom The Styleresponder, noe jeg ikke har gjort på svært lenge. Innom for å se om siden fortsatt levde og det gjorde den. Da jeg scrollet meg nedover sidene, dukket lysten opp igjen, lysten på å skrive og dele tips. Så jeg oppdaterte siden med nytt utseende, la også inn tidligere stylingarbeid i portefolio mappen og hadde en liten idè -drodling med meg selv – morsomt.

Grunnene til at det stoppet litt opp, bloggen altså, var motivasjonen. En ting er at det å etablere en blogg tar enormt lang tid, skrive innlegg tar lang tid, men det blir også mye meg meg meg, noe jeg ikke er så komfortabel med. Dessuten har jeg også slitt litt med jobb tilværelsen.

Det er litt over 1 år siden nedbemanningen i KK skjedde, men allikevel så har det ikke truffet meg like hardt før nå, at F…. jeg er jo arbeidsledig og 40++++++!!!! Frilans tilværelsen ble ikke slik jeg håpet, omgang med Nav er noe en ønsker å unngå, og så er det med jobbsøking da…….

Man føler seg liksom så blæh…..

Men man kan ikke bare gi opp og dagene må fylles opp med noe, derfor tar jeg opp blogging igjen, forsetter med litt frilansing, mye jobbsøking og trening i tiden fremover. Så nå må jeg bare bli komfortabel med «meg» og med forhåpentligvis gode jobbsøker resultater.

Håper dere «igjen» vil følge meg videre.

Klemz