FORNY GAMLE FAVORITTER

Når vi jenter samles er det ikke til å unngå at det snakkes om klær, hår, sminke og sånt. Jentete ja, men man får jo så mange nyttige tips ut av det. Som i går f.eks, snakket vi om hvordan man kan utnytte plagg som har ligget ubrukt lenge i garderoben (mitt absolutte favoritt tema) – f.eks:

Har du kjoler, skjørt eller bukser du ikke får brukt pga feil lengde eller utseende, så ha en god saks tilgjengelig, da den blir et viktig verktøy i dette tilfelle.

Avklipte jeans er super trendy, så har du jeans som er for lange og legger seg i folder ved ankelen er det bare å klippe i vei, til den lengden du ønsker. Gjør det samme med kjoler og skjørt, klipp til en lengde du vil trives med og syntes er flatterende.

*Klipp jeans kantene i ulike lengder, kort foran og litt lengre bak.

*klipp kanten på T skjorte ermet for en rufsete look.

*Få ønsket armlengde på overdelen, ved å klippe, så brett eller rull opp.

Det kommer selvfølgelig helt ann på materialet, men at stoffet ser litt slitt ut i kantene er bare kult. Liker du ikke det og ønsker et penere uttrykk, sy opp selv eller få en skredder til å hjelpe deg.

Anbefaler dette ikke på dyre designer plagg, da de helt sikkert kan tas fram igjen ved annen anledning og brukes som de er.