FÅTT EN NY FAVORITT JEG…..

IMG_4560

Har ønsket meg en bohemsk rocka kjole lenge, så her om dagen dro jeg rett på Ganni for å ta en titt. Hadde jo allerede sett meg ut en kjole derfra, men har det med å vente til siste liten før jeg bestemmer meg for å gjøre et kjøp (særlig når prisen er litt høy).

Og det er ikke alltid så lurt, da jeg ender opp med ingenting, men i dette tilfelle gikk det bra. Var egentlig på utkikk etter en blå variant av den jeg har på meg på bildet, men den var utsolgt. Så det ble denne lyse varianten i stede og jeg er kjempe fornøyd – en fin investering.

Kjolen er en fin blanding av rock`n roll, romantikk og  bohem, du kan tone den ned med Converse som jeg har gjort eller semskede ankel boots. Og du kan pynte den opp med høye hæler og ankel rem, tilfør gjerne litt frynser på sko eller veske.

IMG_4564

Selv kombinerte jeg med en mørk blå semsket veske med gull detaljer.

IMG_4572

Kjolen ble brukt samme dag, i samvær med disse fantastiske nydelige damene.

Psst: kjolen egner seg ikke når temperaturen bikker 23 grader.