IKKE GLAD I Å VISE BARE BEIN OM SOMMEREN

Her om dagen var det en dame som ville gjøre alt for å skjule de flotte beina sine – hun så noe hos seg selv som hverken jeg eller andre så.

Dessverre har vi damer for mange komplekser, og om sommeren er det gjerne legger og bein som er problemet for mange.

Så hva skal man ha på seg i sommer om en ikke vil vise leggene? – her er noen tips.

*Sikkert det dårligste tipset jeg kan gi når en har komplekser – DRIT I DEM, kompleksene altså!!!!

legger

*Bukser, ikke så veldig originalt men… Bomull eller lin bukser er et gode alternativer når gradestokken viser mye rødt. Prøv også de trendy vide Palazzo buksene som gir en deilig og svalende følelse.

*City og bermuda short funker også bra, så lenge du er fornøyd med leggene.

*Prøv en maxi eller knelang kjole eller skjørt. Knelange kjoler er perfekt for petite og for de som ønsker å vise litt hud. Kjoler gir en luftig følelse på varme dager og er super på kvelder hvor temperaturen synker litt.

legger1

*Leggings/Tights er faktisk en trend, utenlandske nettsider skriver opp og ned om dem. De inspirerer til å bruke tightsen med korte topper, med bomber jakker, skjorter, ankel høye sneakers, hæler og boots blandt annet. For oss som ikke er så modige, kan jeg anbefale lange rocka T skjorter og sneakers, lange skjorter med eller uten ermer eller velg en tynn lang genser med asymmetrisk hals. Sandaler eller biker boots om været viser seg fra sin dårlige side.

legger4

*Flytt fokus! Eldste trikset i boka, men det funker. Flytt fokus fra beina og opp, med en utringning, kule smykker, røde lepper, en hatt eller et skjerf. Beina dine vil ikke bli lagt merke til, lover!

*Mitt beste tips er å få litt sol på beina, der kan mye gjøres, bare husk solfaktor. Med litt farge ser beina slankere ut, og arr og merker blir ikke så synlige. Bruk selvbruner eller lotion med litt farge om du ikke vil sitte i sola. 

*Dette tipset er ikke for alle, men kne høye sokker er både trendy og en fin måte å skjule eventuelle skavanker på beina. Kult til A formede skjørt og lår lange shorts.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

*Gladiator sandalene eller sko med lisser som kan knytes lengre opp på leggene, kan også virke dekkende.