MIN FERIEKOFFERT

Da er det tid for ferie og som jeg nevnte i fjor hater jeg å pakke. Og jeg er heller ikke den beste til å tipse om hvordan en pakker til ferie, da jeg alltid ender opp med for mange sko og klær.

IMG_4933

Love my fringe………

Trenger jeg virkelig 3 par høy hælte sko (fler blir vurdert) – NEI!!!! Som regel orker jeg ikke å bruke dem engang, da det enten er brostein der vi ferierer, lange avstander, for varmt og ukomfortabelt. Det ene paret blir nok byttet ut med et par kilehæler, samt sandaler og sneakers……..

IMG_4936

Seriøst, trenger jeg 7 stykk shorts….. Ja!

Noen er beregnet for dagsbruk og noen til kvelden, da kombinert med penere sko og overdeler. Tøft med en blazer eller skjorte til. Jeg har heller valgt å ha med færre kjoler (tror jeg).

IMG_4925

Endelig funnet mine favoritter. 3 – 4 bikinisett syntes jeg er et minimum, eller………

IMG_4928 (1)

Du skal bare se hva jeg har pakket ned når det kommer til strandtøy, alt for mye…. Ja, jeg er en «sucker» for strandtøy og elsker spesielt å handle de rett fra stranden.

IMG_4924

Viktig å ta vare på håret, særlig farget hår. Disse bandana`ene skal hjelpe meg med det, blandt annet……

IMG_4930

Det dere har sett til nå er en svært liten del av hva som kommer til å havner i denne kofferten og trille kofferten med sko ol. Eneste jeg skal forholde meg til er å ikke overgå de 20 kiloene

– Så ønsk meg lykke til.